Med en åldrande kropp

      Comments Off on Med en åldrande kropp

Alla blir vi äldre och det är svårt att stoppa tiden. Med en åldrande kropp så finns det risk för att det kommer krämpor. Att träna och röra på sig är ett bra sätt att minska riskerna för kroppsliga krämpor. Men även om man tränar så kan kroppen säga ifrån och behöva både vila och vård.

Om det börjar visa sig att man får ont efter man har tränat eller rört på sig så är det viktigt man gör något åt saken. Antingen så vilar man så att det onda går över eller så kan man bege sig till en naprapat. Om man bor i Stockholm så kan vi tipsa om en naprapat i Vasastan där man kan få behandling. På Naprapatiska Institutet i Vasastan så hittar ni fem naprapater som tar emot för olika typer av behandlingar. Med olika kompetenser så finns det alltid någon som kan hjälp dig med de problem som uppstått.

Efter man fått sin behandling så är det viktigt att man följer sin naprapats råd hur man ska träna för att komma tillbaka. Även om det kan smärta så är det viktigt att röra på sig. Om det inte är en allvarligare skada så kan det hjälpa till med läkande processen att träna lätt. Följ alltid din naprapats råd gällande träning och annat. Ett varmt bad eller bastu kan hjälp till att mjuka upp din kropp och lindra smärtan. Det gäller att man lyssnar på sin kropp och kanske speciellt då man kommit upp i åren.