Ett personligt mode

      Kommentarer inaktiverade för Ett personligt mode

Även om man blir äldre så försöker man att hålla sig till ett personligt mode som man tycker om och som man trivs med. Bara för att man blivit senior så innebär det inte att man behöver klä sig på ett speciellt sätt. Det gäller att hitta de kläder och accessoarer som man trivs med.

Många förknippar flugor med äldre herrar men så behöver det inte alls vara. Flugor passar alla och är en trevlig detalj för festliga tillfällen. Som man så finns det inte lika många accessoarer som hos det motsatta könet. Därför så är flugor och slips något som vi gärna tar på oss för att få till det där lilla extra för vår klädsel. Förr så var det vanligare att män hade slips eller fluga både till vardag och fest.

Flugan har verkligen fått sig en uppsving och idag så finns det flugor som passar alla åldrar. Visst kan det vara gulligt att förälder, barn och barnbarn använder liknande flugor vid något speciellt tillfälle. För de yngsta i familjen så finns det smidiga färdigknutna flugor som passa den yngre generationen.

Flugor finns i massor med olika färger och mönster så att hitta en fluga som kan passa din nyinköpta skjorta är inte alls svårt att hitta. Fördelen med ett personligt mode är att kanske inte så många andra har det som du har. Det viktigaste är dock att trivas i den utstyrsel som man bär. Bekväma plagg är det som man helst bär och självklart så finns detta att hitta både på nätet och i vanliga fysiska butiker.