Få tiden att gå

      Comments Off on Få tiden att gå

Som senior eller kanske framförallt som nybliven pensionär så gäller det att få tiden att gå. Alla är vi olika och en del kanske tycker det är skönt med den ledighet man får. Andra vill ha något att göra. Från att ha arbeta kanske 8 timmar om dagen så blir det en stor omställning att inte ha några arbetstider att passa. Man för göra lite som man vill. Det kan dock vara skönt att ha lite rutiner i livet.

Hitta någon sysselsättning

Till en början så kanske man inte klagar på att inte ha någon sysselsättning utan tar dagarna som dom kommer. Efter en period så kan det vara skönt att styra upp livet med lite rutiner och hitta någon passande aktivitet som gör att dagarna går fortare. För den som trivs med att vara ensam hemma så finns det massor med saker som man kanske inte provat på tidigare. Varför inte prova på att spela slots gratis på ett online casino för att fördriva några timmar. Om det visar sig vara något så kan du sätta in lite pengar för att prova lyckan, vem vet kanske du vinner en stor summa som gör livet lite enklare.

Hitta aktiviteter

Vill man träffa andra så finns det föreningar som har verksamhet under dagtid. Kolla upp i din närhet om det finns något som kan passa dig och de intressen som du har. Det finns oftast PRO föreningar som har dagverksamhet och träffar där du kanske kan träffa nya vänner som du kan börja umgås med. Som sagt, vissa tycker det är skönt att vara ensam medans andra har ett behov av att få träffa andra. Det kan finnas träffpunkter där det inte är för många måsten utan du kan komma och gå som du vill.  Huvudsaken att du kan göra det du känner för.