Hög tid för att börja planera för julen

      Comments Off on Hög tid för att börja planera för julen

Är du en person som älskar julen? Då kan du redan nu börjar planera och förbereda inför dagen. Det är oftast mycket att göra inför julfirandet, julklappar som ska köpa, lussekatter som ska bakas och julskinka att griljera.

Köpa julklappar

Redan i november kan du börja att planera och köpa julklappar. Du kan även se över ditt julpynt samt kolla så att ljusstakar och slingor fungerar som de ska. Men, du kan även börja planera inför adventsbaket och baka lite lussekatter som du kan frysa in och ta fram varje advent. Gillar du dessutom glögg kan du passa på och handla hem några flaskor så att det räcker hela julen.

Förbered julmiddagen

Är du den som är ansvarig för att laga all mat till julafton? Då kan du börja laga rätter redan i första veckan av december. Du kan med fördel frysa in maten tills det är dags. Dan före dopparedan kan du passa på att laga till en Janssons frestelse. På självaste julafton sparar du tid och behöver bara tina all mat och steka på lite snittade prinskorvar.

Du kan shoppa på nätet för att lätt hitta den julbelysningen du är ute efter. Här hittar du allt från julstjärnor till slingor, men även julgranar med inbyggd belysning och ljusstakar.