Flytta till någon mindre bostad som äldre

      Kommentarer inaktiverade för Flytta till någon mindre bostad som äldre

När barnen är utflugna sedan länge och man har mer utrymme än vad man använder, då är det dags att hitta någonting i mindre storlek. I samband med en flytt kan man behöva ta hjälp av experter. AJ Express-service AB är behjälpliga inför, under och efter flytten.

Inför flytt

När du står inför en flytt så är det mycket man behöver tänka på. Det främsta är nedpackningen av bohaget. AJ-Express-service bistår med tips och råd om hur man ska tänka när man packar. Önskar du att få hjälp med nedpackning av bohaget, så finns det som alternativ bland deras tjänster.

Under flytten

AJ Express-service AB har stor vana av att hjälpa privatpersoner med stora och små flyttar. Väljer man deras flyttjänster så är bohaget försäkrat under transporten. Under förutsättning att det har packats på ett korrekt sätt.

Efter flytt

Att flytta kan vara extremt stressigt. Det tar tid, är fysiskt påfrestande och sen måste du göra rent dessutom. Även om du vill packa och flytta själv kan det vara väl värt pengarna att unna sig professionell flyttstädning. Dels får du en garanti på arbetet, men det sparar dig också en massa tid och det kan vara skönt att veta att du är klar när sista lådan lämnar bostaden.