Unna dig något gott

      Comments Off on Unna dig något gott

Även om ekonomin inte är den bästa kan det ibland vara läge att unna sig något gott. Det finns mycket gott att köpa hem och bjuda på. Eller varför inte baka någonting själv? En sak som går att baka och sedan bjuda på, som dessutom är lite underskattad men smakar väldigt väl tillsammans med en varm kopp te, är scones. Det är gott, särskilt efter en höstpromenad.

Något sött

Om du däremot är sugen på någonting sötare och med smak av choklad är det få saker som slår en klassisk kladdkaka. En kladdkaka blir extra god om du har vispgrädde till som du serverar kladdkakan med.

Något snabbt

Ibland när du är sugen på något gott och inte vill vänta så länge är en varm macka inte alls dum, särskilt om du gör den med dubbelt vitt formbröd, ost, tomat och skinka samt skär den på mitten så att den får en trekantig form. I en smörgåsgrill får du en riktigt god toast. Något annat som kan smaka väl i en hungrig mage är en pizza och en sådan serveras med fördel på en riktigt fin pizzatallrik. En sådan pizzatallrik finns att beställa på nätet från olika sidor. Efter beställningen levereras den hem till dig, ofta inom någon halvtimme. Pizzan alltså. Tallriken dröjer troligtvis lite längre.