Praktiska laddmöjligheter hemma för din nya elbil

      Kommentarer inaktiverade för Praktiska laddmöjligheter hemma för din nya elbil

När du har skaffat dig en elbil är det dags att tänka på laddningsmöjligheter. Laddstationer byggs numera överallt, och allt fler bensinstationer erbjuder laddning. Tyvärr är det dock oftast väldigt dyrt att ladda där, för att inte tala om tiden då bilen blir ståendes. Därför bör du fundera på att installera en laddstation hemma istället. Då sparar du både tid och pengar.

Ladda hemma och spara både tid och pengar

Därför bör du fundera på att installera en laddstation hemma istället. På detta sätt sparar du både tid och pengar, och ditt elbilsägande blir mycket smidigare. Du kan till exempel ha svårt att hitta lediga laddstationer, även fast fler och fler sätts upp varje dag.

Att tanka en bil med bensin eller diesel går på några minuter, men en elbil behöver ofta ladda i några timmar för att bli fulladdad. Installera istället en laddbox hemma, så kan du enkelt och smidigt ladda på natten. Du slipper betala företagens elprispåslag, och du kan till och med göra avdrag på installationen.

Ta hjälp av proffs för att hitta den lösning som passar bäst för just dig och din elbil. Du bokar enkelt en kostnadsfri konsultation med någon av deras experter, som hjälper dig hitta det du behöver.