Inred hemmet med nya tavlor

      Comments Off on Inred hemmet med nya tavlor

Omväxling förnöjer, heter det! Har du haft samma tavlor uppe i åratal? Då kan det vara dags att fräscha upp ditt hem med lite ny konst. Ge rummet helt ny atmosfär genom att byta ut allt som sitter på väggarna eller friska upp det genom att blanda gammalt med nytt.

Många valmöjligheter

Väggkonst behöver inte bara betyda tavlor. På till exempel Walldorado hittar du allt från canvastavlor i olika storlekar till fototapeter som fyller hela väggen. En fototapet är ett bra sätt att inreda med konst utan att behöva göra hål i väggen. Med canvas kan du blanda olika motiv och storlekar för att skapa en unik och personlig look hemma.

Ett annat sätt att piffa upp ett rum är att använda en skärmvägg, alltså en rumsavdelare. Även dessa finns med massor av olika bilder och motiv. Dessutom kan du skapa ett nytt rum med hjälp av skärmen – speciellt bra om du bor på liten yta och vill utnyttja den till största möjliga mån.

Låt hemmet vara levande

Det är lätt att hålla fast vid det gamla och välbekanta. Men livet ändras och med det förändras även du. Det finns hur mycket som helst att välja på när det gäller teman och motiv. Skaffa något nytt och låt ditt hem spegla din unika personlighet!