För dig som fixar med din Motocross

      Comments Off on För dig som fixar med din Motocross

Att fixa med sin Motocross kan lätt leda till stor frustration. För att få en så smärtfri upplevelse som möjligt finns det några saker du bör tänka på.

En bred distributör

Försök att hitta en distributör som tillhandahåller allt som du kan tänkas behöva. Spara dig själv värdefull tid som du kan lägga på banan istället för att åka från affär till affär och köpa enstaka prylar.

Köp kvalitet

Du har plockat ner hela bromssystemet i molekyler och ska nu börja montera ihop allt. Du sätter dit dina nya bromsbelägg när du inser att de inte passar. Du läser på förpackningen till dina belägg och jo då, det är rätt modell, men ändå passar de inte. Nu vill du helst slänga crossen i ett dike och aldrig mer tänka på den. Undvik ilskan – köp kvalitetsprodukter.

Beställ dina grejer på nätet

Tid är det viktigaste vi har, och tiden kan som bekant väldigt lätt springa iväg. Du har åkt två timmar bil tur och retur till din närmsta affär, väl hemma är du redo att sätta igång när du inser att den där lilla skruven saknas. Ta vara på din värdefulla tid och undvik stress genom att handla på nätet, sitt hemma och beställ hem allt som kan tänkas behövas i lugn och ro.