Ett mode som passar alla

      Comments Off on Ett mode som passar alla

Det är viktigt att vi känner oss bekväma i de kläder vi väljer att använda. Alla är vi olika och har olika kroppsbyggnader och olika förutsättningar i livet. Vissa sitter i rullstol medans andra kanske använder sig av protes på något sätt. Modet som det ser ut i dag kanske inte passar alla.

Kläder för rullstolsburna

Mikaela Lastre är en person som är värd att beundra. Hon lägger oerhört mycket tid på att bygga upp ett varumärke med kläder för de som sitter i rullstol och har något rörelsehinder av något slag. Du kan läsa mer på hennes sajt om det jobb hon gör och hur det går för henne med sitt varumärke Wheelwear. Det är alltid spännande med de som lägger ner sin egna tid och energi på något de brinner för. Vi önskar naturligtvis Mikaela all lycka till med sitt varumärke och vi hoppar kunna se den första kollektionen på marknaden snart.

Kläder för storvuxna

Det finns också ett stort antal storvuxna som kan ha det svårt att hitta kläder i rätt storlek. Molly Hammar är en ung artist som rasat mot detta med klädstorlekarna. Hur är det möjligt att en ung kvinna som Molly Hamma ska ha svårt att hitta byxor i rätt storlek för henne. Det är något fel på modebranschen då det 2020 fortfarande är på detta sätt. Alla ska ha rätt att klä sig med det senaste i vanliga modebutiker. Man ska inte behöva konstant gå till butiker med XXXL storlekar. Utbudet är relativt begränsat i dessa storlekar också.